top of page

Courvoisier-Gassmann kiest voor Koenig & Bauer Rapida 106 X drukpers

Deze gerenommeerde Zwitserse onderneming, met een moderne drukkerij in Biel/Bienne, investeert in een achtkleuren Rapida 106 X met lak. Het bedrijf staat vooral bekend om de superieure kwaliteit van haar drukwerk. Veel bekende Zwitserse horlogefabrikanten behoren tot de trouwe klanten.


Duurzaamheid en hoge drukkwaliteit

De basis van investeringen in de drukkerijen van het bedrijf is het op een duurzame en milieuvriendelijke manier kunnen voldoen aan de eisen van de klant. Naast technologische expertise wordt met die klanten ook een passie voor goed vakmanschap gedeeld. Deze waarden hebben gezorgd voor een jarenlange band tussen Courvoisier-Gassmann en Koenig & Bauer.


Gebruik van innovatieve technologieën

Na de installatie van de pers zal een team van specialisten van Koenig & Bauer de Rapida 106 X volledig in de bedrijfsworkflow van Courvoisier-Gassmann integreren via het productiebeheersysteem LogoTronic. De LogoTronic Cockpit biedt het printmanagementteam van Courvoisier-Gassmann een real-time overzicht van de belangrijkste prestatie-indicatoren - voor analyses of KPI-benchmarking. Met de Rapida LiveApp (ErgoTronicApp) kan de pers zelfs via mobiele apparaten worden gecontroleerd en bestuurd.
Wilt u meer weten over de Koenig & Bauer Rapida drukpersen?

Neem dan contact op met Robbert Amse, telefoon +31 6 53 50 25 58, e-mail robbert.amse@wifac.nl

Comments


bottom of page