top of page

Breed pakket afwerksupplies, ook voor verpakkingsdrukker

Bijgewerkt op: 11 mei 2023

Sinds jaar en dag kunt u bij Wifac terecht voor boekbindmaterialen zoals linnen, papier en schutbladen, maar ook wire-o materiaal, hechtdraad en kleefstoffen. Kortom, we zijn een one-stop-shop voor alle denkbare afwerksupplies.


Afwerksupplies voor verpakkingsdrukker

Wifac heeft een sterke focus op de verpakkingsindustrie. Daarom is in het assortiment afwerksupplies ook een breed scale aan producten opgenomen, die geschikt zijn voor gebruik in de verpakkingsindustrie. Denk daarbij aan ons assortiment banderolleer-materialen, waarmee uiteenlopende producten gebundeld kunnen worden. Bijvoorbeeld in de farmaceutische - en voedingssector. Een ander voorbeeld is zelfklevende tape van teflon. Om verkleving van de verpakkingsfolie tijdens het sealen te voorkomen, levert Wifac PTFE-glasweefsel in een groot aantal zelfklevende uitvoeringen. Of bijvoorbeeld omsnoeringsband, hechtdraad (plat draad) zoals gebruikt in de kartonnagemarkt, seal- en snijdraden, Lohmann duplotex-tape, veelgebruikt in flexodruk en we leveren zuigers in alle soorten en maten.


U kunt bij Wifac niet alleen terecht voor het complete assortiment. We delen ook graag onze kennis over de toepassingen met u. Samen met u kijken we welke supplies in uw situatie het meest geschikt zijn.


Benieuwd naar ons assortiment afwerksupplies?

Bekijk dan onze complete catalogus, of neem contact op met Erik Oostermann, e-mail erik.oostermann@wifac.nl, telefoon +31 6 53 34 20 93.
Comments


bottom of page