Agfa introduceert: Amfortis

Bijgewerkt op: 13 okt. 2021

de alles-in-één workflow voor offset verpakkingsdrukwerk


Amfortis vergemakkelijkt het leven van verpakkingsproducenten door het combineren van meerdere unieke softwaretools in één krachtige workflowoplossing.


Vanuit één gebruikersinterface garandeert Amfortis eersteklas drukkwaliteit en kleurconsistentie, terwijl alle typische prepress-taken, zoals ontwerp-optimalisatie, step & repeat, rippen en job management, gestroomlijnd worden. De innovatieve software fungeert als een geïntegreerd commandocentrum - het verzorgt niet alleen de uitvoer van drukplaten en het maken van proefdrukken, maar stuurt ook digitale persen of grootformaatprinters en snijmachines aan voor het maken van proeven.


Voor het ontwerp van Amfortis baseerde Agfa zich op meer dan 25 jaar ervaring en knowhow in workflow-ontwikkeling. Verpakkingsdrukkers kunnen nu genieten van de betrouwbaarhe


id en het gebruiksgemak van Agfa's beproefde Apogee-workflow technologie. Commerciële drukkers die hun activiteiten willen uitbreiden naar verpakkingsdrukwerk, zullen dat derhalve snel en moeiteloos kunnen doen.


Amfortis werkt perfect samen met Agfa's drukplaten, plaatbelichters en pressroom-producten voor offsetverpakkingsdrukkerijen. Deze workflow software is beschikbaar in de cloud en via een abonnement. Daardoor beschikt u te allen tijde over een versie, die is afgestemd op de nieuwste technologische ontwikkelingen.


Lees hier het volledige persbericht


Amfortis is per direct wereldwijd beschikbaar.


Wilt u meer weten over de nieuwe Amfortis workflow software van Agfa?

Neem dan contact op met Cock Kooiman, telefoon +31 6 53 43 63 64, e-mail cock.kooiman@wifac.nl

Of kijk op www.agfa.com/amfortis.