top of page

Agfa Amfortis workflow software

Verpakkingsdrukkerijen kennen Agfa natuurlijk al van de robuuste offsetplaten en de verregaand geautomatiseerde CtP-systemen. Bedrijven in dit marktsegment kunnen nu ook profiteren van Agfa’s expertise en innovatiekracht op het gebied van workflow.


Bij de ontwikkeling van de pdf-gebaseerde Amfortis workflow software voor offset ver-pakkingsdrukkerijen bouwde Agfa voort op ruim 25 jaar ervaring met zijn beproefde Apogee prepress workflow.


EEN NIEUW EN SLIM RASTER: SPIR@L

Agfa liep met Apogee voorop bij de introductie van het hybride Sublima-raster. Amfortis vormt nu het platform voor opnieuw een revolutionaire nieuwe raster-technologie: SPIR@L. Deze door Agfa gepa-tenteerde technologie vervangt de klassieke rasterpunt door spiraalvormen. Het gebruik van deze nieuwe vormen zorgt voor ruisvrije en vloeiende beeldovergangen, van 1% tot 99% rasterdekking. Het SPIR@L-raster gebruikt minder inkt en droogt sneller. Het zorgt voor meer stabiliteit op de pers, ook bij hogere productiesnelheden. En het raster laat zich bij uitstek ook goed toepassen op veeleisende substraten zoals karton.


Lees hier het complete artikel.


Wilt u meer weten over de Agfa Amfortis workflow software?

Neem dan contact op met Cock Kooiman, telefoon + 31 6 53436364, e-mail cock.kooiman@wifac.nl
bottom of page