top of page

1-jarig jubileum

Inmiddels is het 1 jaar geleden dat Wifac haar inkten-portfolio heeft gecompleteerd met de inkten van Epple. Tevreden en trots kijken we terug op het afgelopen jaar, waarin we veel relaties in Nederland en België positief hebben verrast met de state-of-the art inkten van Epple.Telkens weer bewijzen deze inkten hun toegevoegde waarde bij de totstandkoming van kwalitatief hoogstaand drukwerk.


Breed assortiment Het assortiment is uitgebreid en compleet. Naast conventionele inkten, die vrij zijn van minerale olieën en geformuleerd op basis van hernieuwbare grondstoffen, leveren we o.a. ook de Direct Food Contact (DFC) en Low-Migration inkten voor de verpakkingsdruk. En natuurlijk ook de UV-inkten voor speciale toepassingen.


Mengkleuren In ons logistieke centrum in Mijdrecht mengen we snel en efficiënt alle gewenste mengkleuren. Doordat alle benodigde kennis en expertise, inclusief X-Rite apparatuur en software voor het inmeten van kleuren, voorhanden zijn kunnen we snel en flexibel reageren op speciale wensen.

Binnen Nederland geldt: vóór 12.00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd.


Gemakkelijk bestellen De meeste Epple inkten zijn eenvoudig 24/7 online te bestellen in onze overzichtelijke webshop.

Wilt u meer weten over onze (Epple) inkten?

Neem dan contact op met uw Wifac accountmanager of bel met +31 297 289 691.bottom of page