english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

Enfocus Pitstop Server 2020 breidt uit!

Zoals gepland, verschijnt Pitstop Server 2020 op 23 april a.s. Vanaf 23 juni aanstaande, de release datum van Switch 2020, wordt Pitstop Server 2020 uitgebreid met een speciale (gelimiteerde) Switch Core Engine*. Hiermee worden er vele extra functies aan Pitstop Server toegevoegd
23-4-2020

Tijdelijk gratis PitStop Pro licentie

Thuiswerkers worden gesteund door Enfocus. Nu in de hele wereld vele grafimedia professionals noodgedwongen thuis moeten werken heeft Enfocus besloten aan iedereen die met PDF bestanden werkt, tot 30 april gratis haar bekroonde Enfocus Pitstop Pro software ter beschikking te stellen. Tevens is het e-learning programma opengesteld.
24-3-2020

Prijsverhoging Enfocus Pitstop Pro

Per 1 april 2020 verhoogt Enfocus de prijs van hun Pitstop Pro software. Schaf nu een upgrade of een nieuwe licentie aan (met bijbehorend maintenance contract) en ontvang op 23 april gratis een upgrade naar de Pitstop Pro 2020 versie. Het maintenance contract geeft tevens recht op gratis technische e-mail support, e-learning en meer!
11-3-2020

Enfocus Pitstop 2020

Op 23 april jl. lanceerde Enfocus versie 2020 van hun PitStop software. Pitstop is een Plug-in voor Adobe Acrobat, waarmee fouten in .pdf bestanden zowel automatisch als handmatig opgespoord en gerepareerd kunnen worden. Ook kunnen .pdf bestanden middels de Pitstop plug-in binnen de Adobe Acrobat interface nog op het laatste moment aangepast worden.
11-3-2020

Adobe Creative Cloud trainingen

Begin het nieuwe jaar goed en schrijf je in voor de - wegens succes geprolongeerde - Adobe Creative Cloud opfris training bij Wifac.
26-2-2020

Wederom een groot succes: Adobe opfris trainingen...

De Adobe opfris trainingen bij Wifac zijn inmiddels een jaarlijks terugkerende traditie. De cursisten waarderen de extra kennis die ze opdoen tijdens de één-daagse Adobe opfris training. Ze gaan naar huis met tijdbesparende tips, die ze direct in hun dagelijkse praktijk kunnen toepassen.
20-11-2019
...Met de investeringen in de KBA-persen en CTP van Agfa zetten we opnieuw een belangrijke stap naar een gezonde toekomst voor Veerkarton....
Frank van 't Veer
Veerkarton
...Om de samenwerking met VDA en Totdrukwerk maximaal te laten renderen moesten de workflows van de bedrijven in elkaar worden geschoven.:Apogee van Agfa bleek hiervoor een prima oplossing....
Bertil van de Ridder
Van de Ridder Druk & Print
Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Koenig & Bauer Report 54 is verschenen
Meer info
Onlangs verschenen: Wifacts 2019!
Meer info
Corona maatregelen bij Wifac
Meer informatie