english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

Cloudprinter brengt vraag en aanbod van drukwerk ...

Wifac is partner van Cloudprinter. Al veel langer brengt Wifac Switch van Enfocus op de markt. Deze combinatie zorgt voor een relatief eenvoudige oplossing om nieuwe klanten te binden en tegelijkertijd de groeiende orderstroom in goede banen te leiden.
9-7-2019

Pitstop Pro 2019 is nu verkrijgbaar

Onlangs is de nieuwste versie van Pitstop Pro op de markt gekomen. Wilt u kennis maken met Pitstop? Of weten welke nieuwe mogelijkheden deze versie bevat? Lees dan verder.
29-5-2019

Schrijf je in voor onze Adobe CC+ opfris trainingen

De Adobe CC+ trainingen die wij in 2018 organiseerden waren een groot succes. Daarom is ook dit jaar weer een aantal trainingsdata vastgesteld. Geef je snel op want VOL = VOL!
25-4-2019

Wat is nieuw in Pitstop Pro 2019

We informeerden u al eerder over de release van Pitstop Pro 2019 later deze maand. Graag belichten we alvast een aantal belangrijke extraís in deze versie van Pitstop Pro.
11-4-2019

Enfocus PitStop Pro 2019 verschijnt in april

Pitstop Pro van Enfocus is een Plug-in voor Adobe Acrobat, waarmee fouten in .pdf bestanden zowel automatisch als handmatig opgespoord en gerepareerd kunnen worden. Ook kunnen .pdf bestanden middels de Pitstop pro plug-in binnen de Adobe Acrobat interface nog op het laatste moment aangepast worden.
27-3-2019

Cubord Reclame wint Enfocus Switch smart solution...

Tijdens de Enfocus Switch world tour, die 12 maart jl. van start ging in Waalwijk, presenteerde Bas Schuring van Cubord Reclame zijn toepassing van de Switch workflow software.
21-3-2019
...Het gaat mij niet om de hoogste oplages, de kortste insteltijden of de snelst lopende band, maar om semiautomaten die zorgen voor boeken met een harde band in hoge kwaliteit...
Anton Patist
Boekbinderij Patist
...Na de vergelijkingsronde kwamen we tot de conclusie dat KBA de afgelopen jaren de drukpersen volop verder is blijven ontwikkelen, vooral op het gebied van insteltijden en kwaliteitsbewaking....
Jeroen LeŽn
Drukkerij LeŽn (B)
Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Koenig & Bauer Report 54 is verschenen
Meer info
Onlangs verschenen: Wifacts 2019!
Meer info
robstolk vervangt, vernieuwt en verhuist
Meer informatie