english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

Terugblik op de Wifac kennis events 2018

O.a. door de toename van het aantal kleine orders is de druk op productie-medewerkers groot. Deze druk kan verminderd worden door het bijspijkeren van kennis. Werkzaamheden kunnen soms handiger of anders uitgevoerd worden, waardoor tijd bespaard wordt.
18-12-2018

NIEUW: samenwerking CGS en X-Rite op het gebied v...

Door de nauwe samenwerking tussen CGS en X-Rite is directe toegang tot alle Pantone kleuren nu mogelijk via de ORIS Color Tuner//Web and ORIS Flex Pack//Web software. Alle Pantone bibliotheken kunnen met n click gedownload worden vanuit de PantoneLive cloud database.
6-12-2018

Succesvolle Enfocus gebruikersdag

Op woensdag 31 oktober jl. organiseerde Wifac een succesvolle gebruikersdag voor gebruikers van Enfocus software. De bezoekers kwam uit diverse sectoren van de Grafimedia markt: Sign & Print, uitgeverijen, reklame advies, offset druk, display druk, digital print en internet drukwerk sales.
13-11-2018

Enfocus Switch PDF review module - Online Webinar

In een uur kent u de mogelijkheden van PDF review module. De Enfocus PDF review module maakt het makkelijk om PDF bestanden online te controleren en te accorderen. Dit zonder ingewikkeld e-mail verkeer, en versie beheer.
13-11-2018

CC+: Adobe Creative Cloud opfrisdag

Kom naar onze CC+ training en haal meer uit uw Adobe CC software. Pas het geleerde meteen toe in uw dagelijkse praktijk en bespaar tijd!
27-9-2018

NIEUW: Adobe Creative Cloud Opfristraining

Wil je na de zomer efficint aan het werk met jouw Adobe Creative Cloud software? Volg dan in de komende maand de eendaagse Adobe Creative Cloud Opfristraining.
4-7-2018
...We begeleiden studenten bij het produceren van hun proefschrift. Om te groeien zonder extra mensen in te zetten, maken we gebruik van de PitStop Pro en Switch software van Enfocus. ...
Ben Riezouw
Proefschriftmaken
...We zijn nu bezig met het inrichten van een "kleurlaboratorium". Genteresseerden kunnen bij ons het Oris FlexPackproefysteem van CGS in actie zien....
Rinie Roodbeen
Pro6 Repro
Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Expert Meeting Drukwerk & Milieu
Meer info
Succesvolle Enfocus Gebruikersdag
Meer info
Adobe CC Opfristrainingen bij Wifac!
Meer informatie