english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

Durst en Koenig & Bauer tekenen joint venture dig...

Durst, producent van geavanceerde digitale druk- en productietechnologieën en Koenig & Bauer, ondertekenden op 10 april een 50/50 joint venture-overeenkomst in München.
17-4-2019

IF Design prijs voor spectaculaire VariJET 106 va...

‘Complex en iconisch tegelijkertijd’. Daarmee karakteriseert de jury van de iF Design Award de VariJET 106 digitale pers van Koenig & Bauer. Het bedrijf kon na de grote prijsuitreiking in München op 15 maart een ‘Gold Winner’ trofee in de categorie ‘product’ mee naar huis nemen.
3-4-2019

Open Huis Koenig & Bauer vellendrukkers op 16 en ...

Koenig & Bauer is een van de meest succesvolle persenleveranciers van de laatste jaren, zo niet de succesvolste. Door de hoge en betrouwbare automatiseringsgraad zijn de Koenig & Bauer persen de efficiëntste machines in het vellen-offset-segment.
26-3-2019

Open Huis Koenig & Bauer voor de verpakkingsdrukk...

Koenig & Bauer is een van de meest succesvolle persenleveranciers van de laatste jaren, zo niet de succesvolste. Door de hoge en betrouwbare automatiseringsgraad zijn de Koenig & Bauer persen de efficiëntste machines in het verpakkingssegment.
26-3-2019

Koenig & Bauer behaalt financiële doelen en ziet ...

Niet eerder in de 201-jarige geschiedenis van het bedrijf behaalde Koenig & Bauer zulke hoge operationele inkomsten voor aftrek van rente en belasting, de zogenaamde ‘Ebit’. Het bedrijf mikt op een groepsomzet van circa 1,5 miljard euro in 2023.
21-3-2019

Durst lanceert instapmodel Tau 330 RSC UV digital...

Digitale labelproductie wordt daarmee zeer betaalbaar.
1-2-2019
...We werkten tot enige tijd geleden met speciale inkten die snel zouden drogen. Nadat we de Ultimate-serie van Van Son op de persen gebruikten waren onze droogproblemen per direct voorbij...
Jan Roos
Drukkerij De Toekomst
...De machine verpakt de platen volautomatisch in folie met een zelfklevend klepje dat meerdere keren open en dicht kan. Alle technische puzzels hebben we samen met Wifac en onze eigen TD opgelost...
Ton Vermeulen
Record Industry
Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Koenig & Bauer Report 54 is verschenen
Meer info
Succesvolle Enfocus Gebruikersdag
Meer info
Get Smart .......... op 13 juni 2019
Meer informatie