english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

Onze leveranciers aan het woord .....

Wifac heeft de naaimachines van het Italiaanse merk Smyth in het portfolio. De machines zijn van een verrassend hoog niveau van machinebouw en automatisering. De Italianen scoren bovendien een aantal absolute pluspunten: de machines hebben een uitstekende prijs/prestatie verhouding en kunnen ook digitaal geproduceerde producten afwerken.
24-4-2020

55% hogere stapels met CoBo-Stack

Vorig jaar ontwikkelde vouwmachine-producent MBO de CoBo-Stack robot, die bedieners ondersteunt op plaatsen waar dat ergonomisch wenselijk is.
1-4-2020

The Postpress Alliance

The Postpress Alliance: producenten van afwerkapparatuur starten een bijzondere samenwerking.
1-4-2020

MBO lanceert revolutie in stapelen met nieuwe CoB...

Vouwmachinefabrikant MBO revolutioneert het arbeidsintensieve, met de hand stapelen van gevouwen katernen met de automatische CoBo-stack.
21-1-2020

Wifac verwelkomt de Howarine Nederland relaties p...

Zoals al eerder gemeld, wordt Howarine Nederland uit Vinkeveen per 1 januari a.s. gecontinueerd onder de Wifac-paraplu. Het bedrijf levert een uitgebreid assortiment aan grafische verbruiksartikelen en kleine apparatuur voor drukkerij en afwerking.
17-12-2019

Wifac levert frisse kleuren linnen voor bijzonder...

Met de linnens van Bamberger Kaliko hebben ontwerpers de keuze uit ruim 350 kleuren, in meer dan 15 verschillende kwaliteiten. Zowel ongecoat als gecoat. Hiermee kan elke gewenste uitstraling bereikt worden.
13-11-2019
...Groei is een doel. Uit de berekeningen blijkt dan dat je na circa drie jaar spijt als haren op je hoofd krijgt, als je niet voor alle automatiseringsopties op de Koenig & Bauer pers zou kiezen....
Dré Stevens
Drukkerij Gianotten BV
...We willen graag de beste machines en de beste materialen om de beste producten te kunnen maken. De begeleiding, plaatsing en follow up van de nieuwe CTP- installatie is zeer goed geregeld. ...
Edwin Strijbos
Strijbos grafische groep
Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Koenig & Bauer Report 54 is verschenen
Meer info
Onlangs verschenen: Wifacts 2019!
Meer info
Corona maatregelen bij Wifac
Meer informatie