english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

Wifac 110 jaar

In de media heeft u ons Wifac 110-logo ongetwijfeld al gezien. Het jaar 2020 blijkt inmiddels een - in meerdere opzichten - bijzonder jaar. Wifac bestaat dit jaar 110 jaar. En daar zijn we best trots op! Want dat geeft aan dat we een betrouwbare partner zijn, waarop grafische bedrijven kunnen bouwen.
1-4-2020

Maatregelen in verband met Corona

In de hele wereld en ook in Nederland nemen de maatregelen toe om het coronavirus in te dammen. Ook Wifac neemt daarin haar verantwoordelijkheid en zet de volgende stappen:
16-3-2020

Gesubsidieerd opleiden

Medewerkers en teams laten groeien. Investeren in de ontwikkeling van (nieuwe) medewerkers draagt bij aan efficïenter werken en een beter bedrijfsresultaat.
4-3-2020

Vooruitblik op Drupa 2020

Zoals bekend vindt Drupa – de grootste beurs voor de grafimedia bedrijfstak – dit jaar plaats in Düsseldorf van 16 tot 26 juni a.s.. Ook dit keer is Wifac weer met een stand aanwezig. En we hebben nu al belangrijk nieuws van onze leveranciers!
26-2-2020

Bezoek ons op Vakdag Print & Sign!

Op 5 februari a.s. wordt voor de zevende keer de Vakdag Print & Sign georganiseerd in Nieuwegein. Dit is hét netwerkevenement voor de grafimedia- en signindustrie. Ook dit jaar is Wifac met een stand aanwezig; we nodigen u van harte uit ons te bezoeken!
14-1-2020

Fijne Feestdagen!

Hartelijk dank voor het vertrouwen en de aangename samenwerking in het afgelopen jaar!
19-12-2019
...Het gaat mij niet om de hoogste oplages, de kortste insteltijden of de snelst lopende band, maar om semiautomaten die zorgen voor boeken met een harde band in hoge kwaliteit...
Anton Patist
Boekbinderij Patist
...De machines zijn snel op kleur. Dat is belangrijk want vooral bij kleine oplages wil je de inschiet zo laag mogelijk houden....
Frank Van de Vloet
Gruyaert Verpakkingen (B)
Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Koenig & Bauer Report 54 is verschenen
Meer info
Onlangs verschenen: Wifacts 2019!
Meer info
Corona maatregelen bij Wifac
Meer informatie