english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

Tijdelijk gratis 3 jaar garantie bij aanschaf Eps...

De Epson SureColor SC-P serie printers - voor proofing en photo / fine art printing - blinken uit in kleurkwaliteit en betrouwbaarheid en zijn leverbaar in verschillende formaten. Wat ze allemaal gemeen hebben is de Epson TFP PrecisionCore-printkop, die zorgt voor nauwkeurige en duurzame afdrukken.
17-10-2019

VOB verhoogt efficiŽncy met twee nieuwe K&B persen

Bij VOB in Hardenberg zijn/worden in augustus en in november dit jaar twee nieuwe Koenig & Bauer Rapida 164 persen uitgeladen. Met deze investering brengt de grootformaatdrukker de efficiŽncy van het bedrijf naar een nog hoger niveau.
17-10-2019

Nieuwe printbreedtes voor de label- en flexibele ...

Durst is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van geavanceerde inkjettechnologie voor industriŽle toepassingen. Voor de labelmarkt ontwikkelde Durst de Tau-serie, die modulair uit te bouwen is. Tijdens Labelexpo 2019 werd de nieuwe Tau RSCi geÔntroduceerd, inclusief twee nieuwe printbreedtes.
17-10-2019

Jan Polmans Van Grafigroep Zuid: ďIk ben razend e...

In mei dit jaar startte het bedrijf een test met Tower Millennium 1000 vochtwatertoevoeging. ďNadat we het vochtwerk goed afstelden, behaalden we stabiele drukresultaten, ook zonder alcohol. "
17-10-2019

Epson lanceert eerste 12-kleuren proefprinter!

De nieuwe printer is vanaf december a.s. leverbaar, in de modellen SureColor SC-P7500 (24 inch) en SC-P9500 (44 inch). Beide groot-formaat printers bieden uitzonderlijke kwaliteit en kunnen voor veel verschillende toepassingen ingezet worden. Bijvoorbeeld:
17-10-2019

X-Rite inruilactie: tot Ä 650 voordeel

Is uw oude fotospectraal meter aan vervanging toe? Profiteer dan nu van de inruilactie van X-Rite en bespaar tot Ä 650 op de aankoop van een X-Rite eXact fotospectraal meter.
17-10-2019
...We willen onze investeringen snel terugverdienen. We werken nu niet alleen met een hoge kwaliteit machines en platen, maar doen dat ook tegen een scherpe prijs....
Peter van Deventer
Drukkerij Van Deventer
...Al eerder kochten we een rotatieve Bograma-stans. De machines van MBO / Herzog + Heymann en Bograma zijn inline aan elkaar te koppelen, waardoor je maximaal flexibel bent....
Dagmar Philips
Graficol
Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Koenig & Bauer Report 54 is verschenen
Meer info
Onlangs verschenen: Wifacts 2019!
Meer info
robstolk vervangt, vernieuwt en verhuist
Meer informatie