english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

Tijdelijk gratis 3 jaar garantie bij aanschaf Eps...

De Epson SureColor SC-P serie printers - voor proofing en photo / fine art printing - blinken uit in kleurkwaliteit en betrouwbaarheid en zijn leverbaar in verschillende formaten. Wat ze allemaal gemeen hebben is de Epson TFP PrecisionCore-printkop, die zorgt voor nauwkeurige en duurzame afdrukken.
17-10-2019

Epson lanceert eerste 12-kleuren proefprinter!

De nieuwe printer is vanaf december a.s. leverbaar, in de modellen SureColor SC-P7500 (24 inch) en SC-P9500 (44 inch). Beide groot-formaat printers bieden uitzonderlijke kwaliteit en kunnen voor veel verschillende toepassingen ingezet worden. Bijvoorbeeld:
17-10-2019

X-Rite inruilactie: tot 650 voordeel

Is uw oude fotospectraal meter aan vervanging toe? Profiteer dan nu van de inruilactie van X-Rite en bespaar tot 650 op de aankoop van een X-Rite eXact fotospectraal meter.
17-10-2019

Bespaar tot 30% tijd met de X-Rite eXact Auto-Sc...

Bespaar 30% opstart tijd met de Auto-Scan optie voor de Exact meter. De X-Rite eXact Auto-Scan is een veelzijdige scan oplossing die ontworpen is voor drukpers operators voor het meten van spotkleuren en controle strips.
10-10-2019
...We troffen bij Bograma een toegewijde ploeg mensen aan het werk die met de spreekwoordelijke Zwitserse precisie de stans opbouwen. We tekenden het leveringscontract ter plaatse....
Oscar Pepermans
Rutgers Printing & Packaging Solutions
...De machine verpakt de platen volautomatisch in folie met een zelfklevend klepje dat meerdere keren open en dicht kan. Alle technische puzzels hebben we samen met Wifac en onze eigen TD opgelost...
Ton Vermeulen
Record Industry
Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Koenig & Bauer Report 54 is verschenen
Meer info
Onlangs verschenen: Wifacts 2019!
Meer info
robstolk vervangt, vernieuwt en verhuist
Meer informatie