english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

OMET kent studiebeurzen toe

Ondanks de problemen en uitdagingen die ondernemers ondervinden vanwege de wereldwijde pandemie, heeft de OMET-groep een traditie in ere hersteld.
14-1-2021

Koen Pack al jaren enthousiast gebruiker van kleu...

Koen Pack in Amstelveen was de eerste Nederlandse gebruiker van het Oris FlexPack kleurproefsysteem. Een voorspelbaar eindresultaat met een korte terugverdientijd zijn de ijzersterke troeven van dit systeem van CGS, speciaal ontworpen voor het maken van kleurproeven voor verpakkingen.
6-1-2021

Label Products investeert in Durst digitale inkje...

De productie van labels en etiketten is een mooie en groeiende markt, weet Matthias Dhondt van Label Products. Samen met Stephan en Maarten Dhondt vormt hij de toekomst van het bedrijf uit Waregem. “De investering in de Tau 330 RSC-E digitale inkjetpers van Durst speelt een belangrijke rol in onze toekomstplannen.”
6-1-2021

Barriëre coatings van Actega maken PE-lagen overb...

ACTGreen Barrier Coatings is een serie  barrièreoplossingen voor met name de voedselverpakkingsindustrie. Deze oplossingen maken milieubelastende PE-lagen overbodig. Bovendien zorgen ze voor een vereenvoudigd productieproces en dragen ze bij aan een duurzame recycling van het eindproduct.
5-1-2021
...Ik had al langer een machine in mijn hoofd waarmee ik geautomatiseerd en extreem gedetailleerd wilde stansen. Liefst met korte insteltijden, digitaal aangestuurd en een modulaire opbouw. ...
Robert Brekelmans
Piant stanztechniek
...We werkten tot enige tijd geleden met speciale inkten die snel zouden drogen. Nadat we de Ultimate-serie van Van Son op de persen gebruikten waren onze droogproblemen per direct voorbij...
Jan Roos
Drukkerij De Toekomst
Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Onlangs verschenen: //Packfacts
Meer info
Koen Pack enthousiast gebruiker Oris FlexPack kleurproefsysteem
Meer info
NIEUW: vertegenwoordiging OMET in Benelux
Meer informatie