english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

SAVE-THE-DATE: 24 t/m 27 november a.s.

The Postpress Alliance, een samenwerking van de belangrijkste producenten van afwerkapparatuur, organiseert haar eerste VIRTUELE OPEN HUIS.
24-9-2020

Bamberger Kaliko introduceert vier nieuwe kleuren...

“Goede en gevestigde dingen nog beter maken”. Met dit credo in gedachten heeft Bamberger Kaliko haar populaire Record® bindmateriaal verbeterd en gemoderniseerd.
23-9-2020

Nieuwe generatie Rapida 76

Koenig & Bauer bracht onlangs de nieuwe generatie Rapida 76 op de markt. De B2-vellenoffsetpers (standaardveldformaat 530 x 750 mm; speciaal formaat 605 x 750 mm) valt op door zijn buitengewone automatiseringsgraad, een minimale footprint en maximale snelheiden van 18.000 vellen per uur.
17-9-2020

Koenig & Bauer toonaangevend in groot formaat

Met meer dan 200 jaar ervaring en een uitstekende reputatie als belangrijke innovator blijft Koenig & Bauer toonaangevend in de productie van grootformaatpersen
17-9-2020

Nieuwe data Adobe CC opfris trainingen

Onze succesvolle Adobe CC trainingen werden vanwege Corona even gepauzeerd, maar voor het najaar hebben wij weer een aantal Corona-proof sessies georganiseerd.
10-9-2020

Gold Level Material Health Certificate voor ACTEG...

ACTEGA produceert coatings ter bescherming en afwerking van uiteenlopende grafische producten. Denk aan vouwdozen, etiketten en commercieel drukwerk. Het productportfolio omvat watergedragen coatings, UV-coatings, spotvernis en coatings op basis van hernieuwbare grondstoffen.
9-9-2020
...Op allerlei individuele abonnementen waar je achteraan moet lopen zit ik niet te wachten. Wifac regelt het Adobe Creative Cloud abonnement voor ons in één keer, dan heb ik er geen omkijken meer naar...
Ed Swanborn
Formzet
...De machine verpakt de platen volautomatisch in folie met een zelfklevend klepje dat meerdere keren open en dicht kan. Alle technische puzzels hebben we samen met Wifac en onze eigen TD opgelost...
Ton Vermeulen
Record Industry
Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Koenig & Bauer Report 56 is verschenen
Meer info
NIEUW: Agfa Eclipse offsetplaat
Meer info
Corona maatregelen bij Wifac
Meer informatie