english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

MBO lanceert revolutie in stapelen met nieuwe CoB...

Vouwmachinefabrikant MBO revolutioneert het arbeidsintensieve, met de hand stapelen van gevouwen katernen met de automatische CoBo-stack.
22-5-2019

Koenig & Bauer gelooft in hybride combinaties

In de serie op www.printmedianieuws.nl over vellen-offset fabrikanten kwam Robbert Amse van Wifac aan het woord over Koenig & Bauer. Sinds begin 2003 is Wifac het exclusieve verkoopkanaal voor Koenig & Bauer in de Benelux.
14-5-2019

Aangepaste openings- en levertijden rond Hemelvaart

Op donderdag 30 mei (Hemelvaart) en vrijdag 31 mei zijn ons kantoor (verkoop en service) en magazijn gesloten. Op beide dagen worden er vanuit ons magazijn geen zendingen verstuurd.
14-5-2019

Koenig & Bauer boekt een 10,2 procent hogere orde...

Het jaar 2019 begon goed voor de Koenig & Bauer-groep, met een stijging van het aantal bestellingen met dubbele cijfers in het eerste kwartaal van het jaar tot een bedrag van 276,4 miljoen.
8-5-2019

Schrijf je in voor onze Adobe CC+ opfris trainingen

De Adobe CC+ trainingen die wij in 2018 organiseerden waren een groot succes. Daarom is ook dit jaar weer een aantal trainingsdata vastgesteld. Geef je snel op want VOL = VOL!
25-4-2019

Editie 54 van de Koenig & Bauer Report is zojuist...

Dit dikke magazine wordt door Koenig & Bauer uitgegeven en is altijd gevuld met informatie over nieuwe machines en interessante add-ons voor de Koenig & Bauer persen. Ook komt een grote hoeveelheid gebruikers aan het woord.
23-4-2019
...Iedereen kan, bij wijze van spreken, inkt, rubberdoek en platen leveren. De werkelijke test is als er vragen komen....
Ingrid Wensing
Zalpak & Straatman
...We verwerken honderden jobs per dag, met alle administratieve handelingen die daar bij horen. Dat lukt je alleen met een strakke automatisering...
Ronald van der Meer
Pim Print
Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Koenig & Bauer Report 54 is verschenen
Meer info
Succesvolle Enfocus Gebruikersdag
Meer info
Get Smart .......... op 13 juni 2019
Meer informatie