english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

Verloop Drukkerij vernieuwt certificering en prod...

Verloop drukkerij uit Alblasserdam heeft kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. De kwaliteit van hun complete dienstverlening en producten wordt via een kwalititeits-managementsysteem voortdurend bewaakt. En ze doen er alles aan om zo duurzaam mogelijk te produceren.
1-7-2020

Wifac en Hohner: samen twee eeuwen ervaring, kenn...

Wifac en Hohner bestaan in 2020 samen tweehonderd jaar. Nu zeggen resultaten uit het verleden niets over succes in de toekomst, maar in al die jaren bouwden beide bedrijven een uiterst solide reputatie op.
30-6-2020

Koenig & Bauer kijkt terug op geslaagde LIVE pres...

Koenig & Bauer wilde niet wachten tot april 2021 en presenteerde in de afgelopen 8 dagen via LIVE streams met veel enthousiasme de product innovaties, digitale oplossingen en nieuwe servicemogelijkheden die ze anders tijdens drupa 2020 hadden getoond.
26-6-2020

Probleemloos en loepzuiver hechten

Hechtdraad speelt een belangrijke rol bij de productie van o.a. boeken, tijdschriften, brochures, bloks etc. Tegenwoordig bereiken sommige machines al productiesnelheden van 40.000 nietjes/uur en is een optimale kwaliteit hechtdraad van groot belang.
24-6-2020

Agfa introduceert Eclipse offsetplaat

Eclipse is een procesvrije drukplaat voor vellendrukkers die de voordelen van procesvrije technieken combineren met probleemloos drukken. Krasbestendig, een hoog beeldcontrast - ook na 24 uur - en de brede inzetbaarheid maken Eclipse tot een plaat van de toekomst die nu al verkrijgbaar is.
23-6-2020

Nieuws van onze leveranciers: (folie-)verpakkings...

Hugo Beck uit het Duitse Dettingen produceert (folie-)verpakkingsmachines en krimpfolietunnels. Met aandacht voor groen produceren.
23-6-2020
...Alhoewel de markt krimpt zie je soms een opmerkelijke kentering. Komend jaar gaan de acceptgiro’s eruit. Banken veronderstellen daarom dat ze weer veel meer papieren overschrijfboekjes gaan afzetten...
Bas Burmanje
Drukkerij Hazenberg
...We hadden wel een offsetpers, maar nog niet de kennis in huis om daar goed mee te kunnen werken. We putten nu uit de kennis en ervaring van Wifac....
Jeroen de Jongh-Hamers
SolidPack
Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Koenig & Bauer Report 54 is verschenen
Meer info
NIEUW: Agfa Eclipse offsetplaat
Meer info
Corona maatregelen bij Wifac
Meer informatie