english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

The Postpress Alliance

The Postpress Alliance: producenten van afwerkapparatuur starten een bijzondere samenwerking.
1-4-2020

Colour management AKTIE

Ruil voor 30 juni 2020 uw oude i1Pro 1e of 2e generatie in voor een nieuwe i1Pro generatie 3 en ontvang tot 500,00 retour van X-Rite!
1-4-2020

55% hogere stapels met CoBo-Stack

Vorig jaar ontwikkelde vouwmachine-producent MBO de CoBo-Stack robot, die bedieners ondersteunt op plaatsen waar dat ergonomisch wenselijk is.
1-4-2020

Wifac 110 jaar

In de media heeft u ons Wifac 110-logo ongetwijfeld al gezien. Het jaar 2020 blijkt inmiddels een - in meerdere opzichten - bijzonder jaar. Wifac bestaat dit jaar 110 jaar. En daar zijn we best trots op! Want dat geeft aan dat we een betrouwbare partner zijn, waarop grafische bedrijven kunnen bouwen.
1-4-2020

Koenig & Bauer en Actega zetten succesvolle samen...

Koenig & Bauer en Actega werken sinds november 2016 samen op het gebied van verbruiksmaterialen voor de pers. Nieuwe Rapida-persen gaan vergezeld van een Actega-starterkits met coatingproducten voor inline afwerking. Deze kit is aan klanten in 58 landen over de gehele wereld geleverd.
26-3-2020

Belangrijk nieuws over IPA

Veel drukkerijen gebruiken IPA bij het drukproces. Drukkers weten precies met welke persinstellingen ze mooi drukwerk kunnen produceren. Waarom zou je dan met minder of zonder IPA gaan drukken? Wij noemen twee redenen:
25-3-2020
...Het gaat mij niet om de hoogste oplages, de kortste insteltijden of de snelst lopende band, maar om semiautomaten die zorgen voor boeken met een harde band in hoge kwaliteit...
Anton Patist
Boekbinderij Patist
...We hebben verschillende inkten getest maar die gaven toch niet de stabiliteit waar we naar zochten. Deze nieuwe PrimeBio inkt heeft ons aangenaam verrast. De inkt is erg stabiel in zijn persgedrag...
Marc Dijkstra
Tonnaer
Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Koenig & Bauer Report 54 is verschenen
Meer info
Onlangs verschenen: Wifacts 2019!
Meer info
Corona maatregelen bij Wifac
Meer informatie