english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

SAVE THE DATE: Get Smart | 13 juni 2019

Mis het niet: kom a.s. donderdag 13 juni 2019 naar hét netwerkevenement voor de grafische- en sign-industrie in België!
21-3-2019

Koenig & Bauer behaalt financiële doelen en ziet ...

Niet eerder in de 201-jarige geschiedenis van het bedrijf behaalde Koenig & Bauer zulke hoge operationele inkomsten voor aftrek van rente en belasting, de zogenaamde ‘Ebit’. Het bedrijf mikt op een groepsomzet van circa 1,5 miljard euro in 2023.
21-3-2019

Cubord Reclame wint Enfocus Switch smart solution...

Tijdens de Enfocus Switch world tour, die 12 maart jl. van start ging in Waalwijk, presenteerde Bas Schuring van Cubord Reclame zijn toepassing van de Switch workflow software.
21-3-2019

Habo DaCosta super-enthousiast over Tower Millenn...

Twee identieke rotatiepersen. De een draait alcoholvrij met vochtwatertoevoegmiddelen van Tower. De ander (nog) niet. Geert-Jan de Vaal, coördinator rotatie bij Habo DaCosta in Vianen: “We zetten Tower in op een rotatiepers en de kleuren spatten van het papier.”
21-3-2019

Schrijf je in voor onze Adobe CC+ opfris trainingen

De Adobe CC+ trainingen die wij in 2018 organiseerden waren een groot succes. Daarom is ook dit jaar weer een aantal trainingsdata vastgesteld. Geef je snel op want VOL = VOL!
14-3-2019

Expert Meeting Drukwerk & Milieu

De Monsterkamer informeert en inspireert ontwerpers, uitgevers en studenten over duurzaamheid in de wereld van drukwerk. Op donderdag 18 april a.s. organiseert De Monsterkamer een Expert Meeting met als thema Drukwerk & Milieu.
14-3-2019
...De hele ombouw werd voortreffelijk gedaan: de verhuizing, het demonteren en monteren en het van tijd tot tijd inschakelen van de specialisten van KBA en van Wifac Naca....
Stijn van Tichelt
Smurfit Kappa Interbox
...We willen graag de beste machines en de beste materialen om de beste producten te kunnen maken. De begeleiding, plaatsing en follow up van de nieuwe CTP- installatie is zeer goed geregeld. ...
Edwin Strijbos
Strijbos grafische groep
Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Expert Meeting Drukwerk & Milieu
Meer info
Succesvolle Enfocus Gebruikersdag
Meer info
Adobe CC Opfristrainingen bij Wifac!
Meer informatie