english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

Wederom een groot succes: Adobe opfris trainingen...

De Adobe opfris trainingen bij Wifac zijn inmiddels een jaarlijks terugkerende traditie. De cursisten waarderen de extra kennis die ze opdoen tijdens de één-daagse Adobe opfris training. Ze gaan naar huis met tijdbesparende tips, die ze direct in hun dagelijkse praktijk kunnen toepassen.
20-11-2019

Succesvolle vijftiende Cortina-gebruikersworkshop...

Koenig & Bauer organiseerde voor de vijftiende maal een succesvolle workshop voor drukkers met de waterloze Cortina-krantenpersen. Deze keer in België. Het evenement telde meer dan honderd deelnemers uit vijftien landen. Overigens vindt de zestiende workshop in 2020 plaats in Nederland.
18-11-2019

Met Tower fount blijven we keurig binnen de normen

Ronald van Westerop is teamleider drukkerij bij Joh. Enschedé Stamps in Haarlem. Na driekwart jaar testen bracht hij met Tower Millennium HSW-200EU het alcoholpercentage op twee persen aanzienlijk omlaag. Bovendien is het drukproces nu stabiel.
13-11-2019

Wifac levert frisse kleuren linnen voor bijzonder...

Met de linnens van Bamberger Kaliko hebben ontwerpers de keuze uit ruim 350 kleuren, in meer dan 15 verschillende kwaliteiten. Zowel ongecoat als gecoat. Hiermee kan elke gewenste uitstraling bereikt worden.
13-11-2019

De Toekomst produceert alcohol-vrij met Tower fount

Eén van de drukkerijen die De Toekomst in Hilversum recent overnam was Ecodrukkers. “De plannen om alcoholvrij te gaan drukken kwamen daarmee in een stroomversnelling,” zegt directeur Jan Roos.
23-10-2019
...Om de samenwerking met VDA en Totdrukwerk maximaal te laten renderen moesten de workflows van de bedrijven in elkaar worden geschoven.:Apogee van Agfa bleek hiervoor een prima oplossing....
Bertil van de Ridder
Van de Ridder Druk & Print
...Onze ISO 12647 certificatie wordt nu in de organisatie breed gedragen...
Marcel Wildeboer
Zalsman Groningen
Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Koenig & Bauer Report 54 is verschenen
Meer info
Onlangs verschenen: Wifacts 2019!
Meer info
robstolk vervangt, vernieuwt en verhuist
Meer informatie