english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

Apple service

Apple service

De Apple Periodieke Keuring (APK)

Sinds de introductie van OS X zijn werkstations en servers zeer betrouwbaar en stabiel geworden. Waar er vroeger regelmatig een Apple-engineer langs moest komen om uw apparatuur weer werkend te krijgen komt er nu niet of nauwelijks meer iemand over de vloer. Dat is natuurlijk gunstig voor u.

Maar het heeft ook nadelen. OS X systemen vervuilen namelijk ook en worden ongemerkt trager, schijven kunnen ongemerkt in slechte conditie verkeren en software gaat achterlopen.

De APK is een nieuw product van Wifac. Door middel van de APK kunt u in kaart laten brengen wat de gezondheid is van uw gereedschap en wat er aan gedaan kan worden om dat weer optimaal te laten functioneren. Per werkstation of server ontvangt u een keuringsrapport. 

Deze Periodieke Keuring is ook van toepassing op uw netwerk: Netwerk Periodieke Keuring (NPK)

Netwerkproblemen, (te)lange responsetijden en ontevreden gebruikers! Komt het u bekend voor? De reden van veel netwerkproblemen is het groter en zwaarder worden van het netwerk. Nieuwe applicaties en moderne netwerktoepassingen zijn daar de oorzaak van. Een netwerk raakt op een gegeven moment simpelweg overbelast.

Een relevante vraag daarom is: in hoeverre is uw netwerk eigenlijk geschikt voor het gebruik van de allernieuwste applicaties? Met de Netwerk Periodieke Keuring kunnen we u eenvoudig en helder informeren over de status van uw netwerk. U ontvangt een gedegen en heldere beschrijving van de vitale kenmerken, de transmissiestromen en de netwerkbelasting. Bovendien krijgt u door periodieke herhaling van de NPK informatie over de effectiviteit van uw verbeteracties. Vergroot de effectiviteit van uw netwerk met de NPK van Wifac.

Meer informatie? Neem dan contact op met Luc van den Boomen, telefoon 0297 - 289 691 of per e-mail luc.van.den.boomen@wifac.nl

...Onze ISO 12647 certificatie wordt nu in de organisatie breed gedragen...
Marcel Wildeboer
Zalsman Groningen
...We hadden wel een offsetpers, maar nog niet de kennis in huis om daar goed mee te kunnen werken. We putten nu uit de kennis en ervaring van Wifac....
Jeroen de Jongh-Hamers
SolidPack
Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Onlangs verschenen: //Packfacts
Meer info
Koen Pack enthousiast gebruiker Oris FlexPack kleurproefsysteem
Meer info
NIEUW: vertegenwoordiging OMET in Benelux
Meer informatie