english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

Milieuvriendelijk rubberdoek voor elke drukker in elke markt

Milieuvriendelijk rubberdoek voor elke drukker in elke markt

Wifac levert rubberdoeken van de gerenommeerde merken Day International, Perfect Dot en Acoma. Daarnaast leveren wij rubberdoek tegen een gunstige prijs/kwaliteit verhouding onder ons eigen merk Wifac Star Collection.

Day International is een Amerikaanse fabrikant die zich al sinds 1946 bezig houd met de ontwikkeling en productie van offsetrubberdoeken. Ze staan bekend om hun grote innovatieve kracht. Door intensieve samenwerking met partners over de hele wereld, worden de wensen van de klanten vertaald naar producten die voldoen aan de hoge eisen van deze tijd.

Perfect Dot rubberdoek maakte zijn entree op de Europese markt tijdens drupa in 1990. De oorsprong van het bedrijf gaat verder terug: tot 1900 in Tokio, Japan om precies te zijn. Het bedrijf opereert wereldwijd en telt drie productielocaties: Kanagawa in Japan, Shanghai in China en in het Hongaarse Nyiregyhàza.

Acoma Offset Printing Blankets is een jonge producent van rubber- en lakdoeken. Het Italiaanse bedrijf is in 2010 gestart door ingenieurs die eerder bij Reeves werkten. AcoPrint Uno en AcoCoat zijn de belangrijkste producten.

Wifac levert rubberdoeken voor drukkers in de vellenoffset, coldset, heatset en voor formulierendrukkers, elk met specifieke kenmerken zodat er rubberdoek leverbaar is voor elk segment op de markt. Onder de kop "producten" vindt u de meest gebruikte typen rubberdoek per soort drukproces.

Meer informatie over onze rubberdoeken is verkrijgbaar via uw accountmanager of onze specialist rubberdoeken André Asseper, telefoon 0297 - 289691.

Wifac confectioneert de rubberdoeken in eigen huis, dus we kunnen zeer snel leveren. Alle doeken zijn te bestellen in onze webshop.

 

Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Rutgers kiest voor KBA en Brausse
Meer info
In memoriam: Colin Williamson
Meer info
Wifacts Special
Meer informatie