english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

Rollin

Rollin

Rollin is de nieuwe naam van MacDermid, maar behalve de naam is er gelukkig weinig veranderd bij de trendsetter op het gebied van rubberdoeken.

De rubberdoeken van Rollin
Rollin is expert op het gebied van rubberdoeken. De doeken worden in Frankrijk geproduceerd op unieke, milieuvriendelijke wijze. De doeken van Rollin worden toleenvrij geproduceerd, zonder dat dit ten koste gaat van het eindresultaat. Zowel voor de offset- als heatset- en coldsetmarkt behoren de rubberdoeken van Rollin tot de beste in de wereld, met een perfecte inktoverdracht en lange levensduur.

Wifac en Rollin
Wifac is dé leverancier voor de grafische markt. Dus ook voor de levering van rubberdoeken van Rollin bent u bij ons aan het juiste adres. In onze webshop kunt u het complete assortiment van Rollin bekijken en bestellen, zoals de Stabil-X en de LibiX. Wifac beschikt over de modernste apparatuur waarmee wij de doeken zelf kunnen confectioneren en dus zeer snel kunnen leveren! U kunt de doeken van Rollin bestellen in iedere maat, wij voorzien de doeken zelf van een spanlijst.

Bekijk het assortiment Rollin rubberdoeken in onze webshop en bestel direct.

 
Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Open Huis Theisen & Bonitz (D) 18 t/m 20 april
Meer info
Koenig & Bauer ontvangt German Design Award
Meer info
Save the Date: workshop Rapida 75PRO/76
Meer informatie